Europa 2 - Maxximum muziky

Britney Spears si pomýlila Instagram z OnlyFans

Britney Spears pridáva jedno šteklivé video za druhým a úplne bez ostychu. Až sa niektorým zdá, že si pomýlila platformy. Najnovšie na jej Instagrame pribudlo video, na ktorom sa len v nohavičkách a čižmách „hrajká“ na posteli v prikrývke. To však nie je všetko. Postla aj video, na ktorom je úplne nahá a cez prsník má len emoji srdiečka.

Mnohí nad jej sebaprezentovaním len krútia hlavou a vravia, že by mala vyhľadať lekársku pomoc. Niektorí o nej hovoria, že nie je psychicky zdravá a že by jej mal niekto pomôcť – či už jej rodina, alebo blízky priatelia. Britney si z toho zrejme veľkú hlavu nerobí a zdá sa, že s postovaním takýchto explicitných vecí nehodlá prestať. O speváčkiných psychických problémoch sa verejne hovorí už dlhých 16 rokov.

Jej psychické zdravie bola téma, ktorá sa rozoberala roky. Všetko to začalo bujarými večierkami a alkoholom, ktoré vyústili do psychického kolapsu, keď si vyholila hlavu, píše portál refresher.sk. Niekoľko rokov strávila aj na psychiatrii a viac sa o nej začalo zase hovoriť po tom, ako sa začala biť o svoju slobodu, nakoľko bola dlhé roky v opatrovníctve jej otca, ktorý jej kontroloval celý život.  V roku 2021 však súd vyhrala a stala s atak opäť svojprávnou.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach