Europa 2 - Maxximum muziky

Bude to SEXI a ženské! Vieme, kto stvárni Madame Web od Marvelu

Film Madame Web z očakávaného univerza Spider-Mana od Sony prinesie nový pohľad na žáner superhrdinov. Snímku, ktorá príde do kín už vo februári, režíruje S. J. Clarkson a hlavnú úlohu Cassandry Webb, ktorá je vizionárska mutantka s väzbami na Spider-Mana, si zahrá Dakota Johnson. Nakrúcanie sa začalo v júli 2022 v Bostone a v New Yorku, pričom premiéra je v Amerike naplánovaná na 14. februára 2024.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Príbeh sa sústreďuje na Madame Web a jej cestu k ovládnutiu psychických schopností a jej vzťahu so skupinou mladých dievčat s nadľudskými silami. Dakota Johnson, ktorá sa preslávila svojou rolou vo filme Päťdesiat odtieňov sivej, vyjadrila nadšenie zo spolupráce s Marvelom. Zároveň je nadšená, že môže stvárniť menej známu postavu, ktorou je práve Madame Web.

Sydney Sweeney bude ďalším hlavným článkom filmu. Herečka sa stala známa po tom, ako získala jednu z hlavných úloh v seriáli Euphoria. Na to, aby sa pripravila na svoju úlohu, dokonca študovala komiksy.

Medzi ďalšími hercami, ktorých už čoskoro uvidíme na filmových plátnach, sa predstavia Adam Scott, Emma Roberts, Celeste O´Connor, Isabela Merced, Tahar Rahim, Mike Epps a Zosia Mamet. Zatiaľ však nie je isté, či sa tam nejako objaví aj Tom Holland, ktorý stvárňuje dobrosrdečného, no občas bláznivého, Spider-Mana.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach