Europa 2 - Maxximum muziky

Dotýkať sa, je POVOLENÉ! Zisti, čo sa deje za dverami, kde sa stretáva umenie a nahota

Čo musíš urobiť, keď nemáš peniaze a chceš, aby začali o tebe písať novinári? Zorganizovať výstavu nahých ženských tiel. Pol roka spával pod stolom v kancelárií, kým mu to napadlo. Ku chalanom do Troch prasiatok prišiel Mário, ktorý už zorganizoval šesť takýchto výstav a ďalšiu bude mať v máji budúceho roka. Na prvú výstavu, ktorá trvala 12 hodín, prišlo 700 ľudí a pred druhou sa musel dostaviť na kriminálku.

Údajne ho niekto nahlásil na kriminálke s tým, že modelky sú do výstavy dotlačené, a tak si ho predvolali na výsluch. Pred výstavou prišli situáciu ešte skontrolovať. „Bol by som vás aj pozval, ale asi by to bolo brané ako uplácanie,“ povedal Mário vyšetrovateľke po kontrole. “ Nevadí, ja už mám tri mesiace kúpené lístky,“ odpovedala mu na to.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Určite si rovnako, ako naši chalani, kladieš otázku, kde hľadal modelky, ktoré by boli ochotné byť nahé. Budeš prekvapený, keď ti povieme, že Mário spravil webovú stránku, kde sa mohli na výstavu ženy či dnes už aj muži prihlasovať a záujem bol taký, že dnes má databázu 400 modeliek.

S každou jednou pred výstavou podpíše zmluvu, aby predišiel akýmkoľvek problémom i keď sám povedal, že nedá sa pripraviť na všetko. Hoci pôvodne to plánoval len ako výstavu, pri ktorej sa divák môže len pozerať, modelky mu samé navrhli, že by sa ich návštevníci mohli tiež dotýkať. Vyriešil to teda tak, že každá má svojho bodyguarda, ktorý dáva pozor na dodržiavanie pravidiel, ktoré si sama modelka určí, či chce dotyky a ak áno, tak kde, ako a kým. Po výstave mu mnohokrát ďakujú, že im to pomohlo prijať svoje telo také, aké je aj s jeho nedokonalosťami.

V podcaste dostaneš odpovede aj na otázky:

  • Ako vyzerá taká výstava?
  • Vystavujú sa aj mužské telá?
  • Stáva sa, že sa chce návštevník vystaviť?
  • Čo urobiť, ak máš záujem byť súčasťou výstavy?
  • Dotýkajú sa modeliek častejšie ženy či muži?
  • Vedia takúto výstavu oceniť viac v Českej republike alebo na Slovensku?

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach