Europa 2 - Maxximum muziky

Cameron Diaz má toho dosť! Chce oddelené spálne

Pre niekoho to môže byť prekvapením, no podľa najnovších štatistík, ktoré zverejnil Better Sleep Council, oddelený spánok využíva viac ako 25 % párov. Aké má takéto spanie výhody a nevýhody?

Oddelený spánok môže poskytovať výhody najmä v kvalite spánku. Mnohí sa lepšie vyspia najmä vtedy, keď spia sami. Okolo seba máš predsa len ticho a posteľ sám pre seba. Na druhej strane, po dlhodobejšom vzťahu je dôležité, aby páry trávili svoj čas spoločne. Dokonca aj vtedy, keď spíte. Spoločný spánok dokáže posilniť mnohé vzťahy. Keď partneri spia oddelene, často to vplýva najmä na ich vzťah a správanie k sebe. Intímny život je pre každý vzťah veľmi dôležitý a oddelené spanie ho môže narušiť.

S oddelením spaním by bola v pohode aj herečka Cameron Diaz, ktorá je vydatá za Benjiho Maddena. „Mali by sme normalizovať oddelené spálne. Najradšej by som bola, keby sme mali aj oddelené domy. Ja svoj a ty svoj. Spoločný, rodinný dom, by bol niekde v strede a keď budem chcieť, pôjdem spať do svojej izby a ty do svojej. Som s tým v pohode,“ povedala v podcaste Lipstick on the Rim with Molly Sims

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach