Europa 2 - Maxximum muziky

Miro Jaroš: Ľudia, ktorí ma najviac hejtovali, začali po 2 rokoch vodiť na moje koncerty svoje deti

Miro Jaroš je populárny slovenský spevák a autor piesní, ktorý je známy najmä svojou tvorbou pre deti. Jeho hudba je obľúbená medzi mladými poslucháčmi a rodinami vďaka jej hravosti, pozitívnemu posolstvu a melodickosti.

Jarošovo dielo často zahŕňa rôzne témy – od každodenného života až po fantáziu a vzdelávanie. Jeho piesne sú známe svojou schopnosťou spojiť zábavu s edukatívnymi prvkami a často sú doplnené atraktívnymi videoklipmi, ktoré sú prispôsobené deťom. Miro Jaroš je jednou z výrazných postáv slovenskej detskej hudby.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

A práve tento spevák, ktorý sa do popredia dostal vďaka účinkovaniu v SuperStar, sa posadil do Bekimovho horúceho kresla. V rozhovore porozprával aj o neprajníkoch, ktorí sa zmenili na jeho fanúšikov. Zároveň priznal, že keď nahral prvý album pre deti, dostavila sa najväčšia vlna hejtu. Avšak, nielen od verejnosti, ale aj od kolegov z brandže.

V rozhovore porozprával aj o jednom z najnovších trackov Zmrzlina, na ktorom pracoval s Rytmusom. Keď napísal text: „Líže tatko, líže mamka, líže celá rodina,“ absolútne mu nenapadol žiadny dvojzmysel. Upozornil ho na to až počas nahrávania jeho producent.

Vypočuj si rozhovor, v ktorom sa taktiež dozvieš:

  • Ako dlho ostáva po koncerte na fotenie s fanúšikmi?
  • Prečo mu chodí pred Vianocami veľa pošty?
  • Čo nesmie chýbať uňho doma na vianočnom stole?
  • Má rád Vianoce?
  • Z čoho má strach?
  • S ktorým domácim alebo zahraničným umelcom by chcel spolupracovať?

Všetky epizódy Bekimovho horúceho kresla si môžeš vypočuť na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii. Reláciu môžeš počúvať aj naživo, a to každý piatok od 13:00 hod. na Europe 2.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach