Europa 2 - Maxximum muziky

Donald Trump si filmovú rolu v Sám doma 2 vytrucoval

Povedzme si pravdu, Sám doma 2: Stratený v New Yorku nikdy nepreskočil slávu svojho prvého filmového vzoru. Nevadí. Stále patrí k obľúbeným vianočným filmom a s najväčšou pravdepodobnosťou si ho videl aj tieto sviatky. Režisérom bol Chris Columbus rovnako, ako pri prvej časti a ten teraz vytiahol situáciu s Donaldom Trumpom. Podľa bangpremier.com potvrdil, že 77-ročný miliardár trval na tom, že sa vo filme z roku 1992 objaví po boku hviezdneho Macaulaya Culkina.

Trumpovi totiž patril hotel Plaza, v ktorom je Kevin ubytovaný a Donald vtedy štábu jasne povedal: “ Môžete u mňa natáčať, podmienkou ale je, že budem vo filme účinkovať. „ A bolo vymaľované. Štáb chvíľu uvažoval, že ho obabrú a len dajú jeho fotku niekam na stenu, lenže Donald nie je z tých, čo sa len tak dajú oklamať. Stál si za svojim a tak aj bolo.

Filmári súhlasili, miliardár je vo filme a keď ho prvý raz ukázali divákom, stala sa tá najpodivnejšia vec. Pri scéne s Donaldom začalo publikum jasať. Keď budeš film vidieť nabudúce, môžeš touto pikoškou zamachrovať pred ostatnými…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach