Europa 2 - Maxximum muziky

Sitkom Priatelia a film Sám doma sú prepojené. Všimli ste si tento detail?

A napriek tomu, že sa vysielanie nových častí Priateľov skončilo v roku 2004, sitkom patrí medzi najobľúbenejšie seriáli všetkých čias. To isté platí aj o kultovej vianočnej klasike Sám doma. Ľudia ho s radosťou dookola sledujú každý rok počas sviatkov.

Možno si však nevedel, že tieto dve ikonické snímky sú prepojené, a to domami. Konkrétne tým, v ktorom býval samotný Kevin a tým, ktorý si chceli Monika a Chandler kúpiť. Na tento fakt upozornilo už mnoho portálov v roku 2016, no teraz dostal spojitosť do popredia chalan na TikToku s používateľským menom @kazascoot.

Fanúšikovia sa pod videom, na ktorom poukazuje na prepojenie, nevedia zhodnúť, a to kvôli veľmi logickému dôvodu. Kevin býval v Chicagu, zatiaľ čo Monika a Chadler kupovali byť v New Yorku. Je to síce nepriestrelný fakt, avšak pozornému oku pri sledovaní Priateľov neunikne, že okolie, ktoré je vidieť cez okno, je to isté, ako okolie z filmu Sám doma. Ide hlavne o dom, ktorý je oproti. Že je to skutočne tak, ako na to poukázal TikToker, potvrdila aj produkčná spoločnosť 22 Vision, píše portál ladbible.com.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach