Europa 2 - Maxximum muziky

Rytmusa a Jasminu vykradli. Lupič si odniesol šperky v hodnote desiatok tisíc eur

Rytmus a jeho manželka Jasmina mali krušné posledné dni v roku. Ešte 30. decembra ich vykradli, informácie o tom priniesol ako prvý portál Plus jeden deň. Vlámačka sa mala stať popoludní v ich dome neďaleko Bratislavy. Lupič mal údajne preskočiť plot a vojsť priamo do spálne cez terasu.

Portál ďalej píše, že lupič mal celebritnému páru odcudziť zlaté Rolexky, ktorých hodnota je 30-tisíc eur. S týmto úlomkom sa však neuspokojil a zobral aj niekoľko zlatých náramkov a retiazok i zlatý zásnubný prsteň, ktorého hodnota bola vyčíslená na 6-tisíc eur. Nepohrdol ani značkovým kufrom, ktorý stál niekoľko tisíc eur. Manželom, ani ich synovi, sa našťastie nič nestalo. Rodina v čase lúpeže nebola doma.

Dvojica sa k incidentu vyjadrila aj na Instagrame. Za akékoľvek informácie o zločincovi sú ochotní sa štedro odmeniť. Jasmina je dokonca ochotná sa vzdať veľkej časti z toho, čo zobrali a dať to komukoľvek, kto im pomôže, píše portál tvnoviny.sk. Zároveň vyzvala ľudí, že ak sa zahrajú na detektívov, možno budú práve oni štedro odmenení. Vo videu zároveň varovali všetkých svojich sledovateľov, aby sa poučili z ich chýb a poriadne si zabezpečili svoje domy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach