Europa 2 - Maxximum muziky

Orálny sex? Začiatočníci sa najčastejšie pýtajú na toto

Sú ľudia, ktorí to naozaj ešte nikdy nerobili, majú to v pláne a majú plno otázok. My máme odpovede. Nezaškodí si ich prečítať, čo ak sa ťa na to náhodou opýta menej skúsený kamoš? Alebo nebodaj kamošova frajerka? Takto budeš poznať relevantné odpovede.

Akú chuť a vôňu majú pohlavné orgány?

Ako by si vysvetlil slepému zlatú farbu? No, poďme skúsiť…  Ženské orgány môžu síce vyzerať ako kvety z erotického obrazu, ale uisťujeme ťa, že nemajú prirodzene kvetinovú chuť ani vôňu. Jednoducho povedané, „pohlavné orgány chutia a voňajú ako genitálie,“ hovorí Dr. Debra Laino, sexuálna edukátorka“ klinická sexuologička a vzťahová terapeutka. Bežné odpovede jej klientov na chuť pohlavných orgánov sú: bez chuti, bez vône, pižmové, mäsité, medené, slané a horké. 

Chlp medzi zubami? Môže sa mi to stať?

Ochlpenie tam dolu sa môžu líšiť od človeka k človeku. Záleží na tom, čo ten konkrétny človek preferuje. Nič nie je horšie ani lepšie, ide iba o estetiku a pohodlie. Môže tam mať chlpy, žiadne chlpy alebo nejaké chlpy. Ak sú tam, je možné, že sa ti dostanú do úst, alebo ti uviaznu medzi zubami. Ak sa tak stane, veď to nevadí! Pred pokračovaním si ho jednoducho vyber z úst.

Ako zistím, či sa mi bude páčiť orálny sex?

U mužov je to asi jasné. Nepoznáme nikoho, komu by sa nepáčil, ale je pravda, že sme sa nepýtali všetkých. Ale! Ženy! Veď môžeme zužitkovať skúsenosti z činností, ktoré už ste skúsili a ktoré máte radi. Napríklad, ak máte radi klzký pocit svojich prstov tam dolu, keď sa dotýkate pri masturbácii, je pravdepodobné, že si užijete klzký pocit pri orálnom sexe. Podobne, ak máte radi hračky na simuláciu orálneho sexu, skúste to.

Aké sú najlepšie polohy pri orálnom sexe?

Skutočne, existuje viac polôh na poskytovanie aj na prijímanie orálneho sexu. Je ich dokonca mnoho. Misionár je ale klasika vhodná pre začiatočníkov. Keď si jeden ľahne na chrbát s druhým medzi nohami, umožňuje to očný kontakt a zvyšuje podľa pani sexuálnej doktorky pocit intimity. Ak máte orálny sex a chcete ho vylepšiť, jednoducho podložte pod boky vankúš, budete na to prípadne lepšie vidieť.

A čo menštruácia?

Takto. Je to bezpečné. Môžete sa zahrať hrať na Edwarda Cullena a Bellu Swan… Uvedom si ale, že krv je jednou z telesných tekutín, ktorá môže prenášať určité sexuálne prenosné infekcie. HIV, chlamýdie, kvapavka, hepatitída B a syfilis sa môžu prenášať aj krvou. Ale za predpokladu, že ste boli obaja vopred testovaní a ste negatívni, najväčšie riziko je tu pre vaše biele plachty. Samozrejme že sprcha, menštruačný kalíšok alebo gumená plachta môžu celkom pomôcť… Radšej si prečítaj tieto tipy na bezpečný orálny sex počas menštruácie, raz sa ti môžu hodiť…

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach