Europa 2 - Maxximum muziky

Taylor Swift a Juraj Slafkovský? Ľudia sa tešili úplne zbytočne!

Pred pár dňami sa na internete objavila fotografia Taylor Swift, na ktorej drží hokejový dres Montrealu Canadiens so Slafkovského menom. Po zhliadnutí fotografie začali fanúšikovia, a nielen na Slovensku, brutálne šalieť.

Tento ošiaľ „potvrdil“ aj údajný výrok americkej speváčky, ktorá sa mala pre Entertainment Tonight vyjadriť, že NHL sleduje, no jej pozornosť sa momentálne upriamuje na hokejový klub Montreal Canadiens, a to práve vďaka našej draftovanej jednotke Jurajovi Slafkovskému.

V skutočnosti sa však ukázalo, že išlo o hoax, ktorého sa chytili i médiá. A nielen na Slovensku. Fotografia so Slafkovského dresom sa začala šíriť po sieti X (bývalý Twitter – pozn. red.).

Pozornému očku neušlo, že fotografia je staršia, pretože Taylor v súčasnosti nevyzerá tak, ako na fotke. Pravdou však je, že existuje fotka, na ktorej drží dres spomínaného hokejového tímu, avšak je takmer 10 rokov stará a pôvodne na ňom bolo jej meno, píše portál sport24.pluska.sk.

Celú šarádu rozpútal satirický portál, ktorý pripísal svetoznámej speváčke slová na adresu nášho útočníka, ktoré nikdy nepovedala. Ak si si túto informáciu všimol aj ty, vedz teda, že ide o hoax a Taylor má oči len pre svojho priateľa Travisa Kelceho.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach