Europa 2 - Maxximum muziky

Dua Lipa už nie je s francúzskym režisérom. Najnovšie sa stretáva s týmto fešáčikom

Ešte v máji minulého roka sa Dua Lipa ukázala po boku francúzskeho režiséra, čím potvrdila špekulácie o tom, že má nového priateľa. Vtedy, ešte čiernovlasá sexica, zapózovala po boku Romaina Gavrasa. Tomu je však už koniec.

Nové vlasy, nový chlap?

Napovedať nám to mohla aj jej rýchla zmena imidžu. Veď vieš, ako sa hovorí: „Nové vlasy, nový chlap?“. Speváčka má najnovšie tvoriť pár s britským hercom Callumom Turnerom, ktorý hral aj v hollywoodskych filmoch, píše portál pagesix.com.

Portál o ich údajnom randení písal už pred pár dňami, kde blízky zdroj uviedol, že dvojica je do seba zbláznená. Teraz sa však ukázali aj na verejnosti, kde ich zachytili paparazzi. Dua a Calum boli údajne spolu na večeri a popri tom, ako vychádzali, ich vedľa seba cvakli. Obaja vyzerali šťastne a spokojne, tak snáď im to bude aj naďalej klapať.

Profimedia.cz

28-ročná speváčka zabrdla v minulom roku aj do herectva. Najprv sa na malý moment objavila vo filme Barbie, kde stvárnila morskú pannu a najnovšie sa objaví v snímke Argylle. V thrilleri si zahrala po boku sexi fešáka Henryho Cavilla a trailer k snímke vyzerá skutočne hot a pútavo! Čekuj, čo príde do kín už vo februári.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach