Europa 2 - Maxximum muziky

Ella Henderson oslavuje narodeniny vydareným singlom a nostalgickým odkazom na Gangsta’s Paradise

Singel Alibi vydala Ella Henderson presne v deň svojich narodenín. Na novinke spolupracovala s Rudimental, ktorí do nej vysamplovali klasiku z deväťdesiatych rokov Gangsta’s Paradise od Coolia.

Skladbu u nás v roku 1995 preslávil film Nebezpečné myšlienky s Michelle Pfeiffer. Rudimental skladbe dodali energiu a rozhýbali ju v príjemnom drum’n’bassovom štýle, ktorý prežíva hlavne na britských ostrovoch skutočnú renesanciu.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ella Henderson sa v roku 2012 v Anglicku zúčastnila deviatej série The X Factor. Hoci bola spolufavoritkou na konečné víťazstvo, nepostúpila do finále. Napriek tomu sa jej debutový album Chapter, ktorý vzápätí vydala, dostal na prvé miesto britskej hitparády.

Podporil ju totiž celý rad celebrít vrátane Adele, Lily Allen alebo Simona Cowella a Stephena Frya, ktorí jej vyradenie považovali za nespravodlivé. Vlani speváčka spolupracovala ako vokalistka na dvoch výrazných tanečných singloch – s Nathanom Dawom a Joelom Corrym vydala Top 10 hit 0800 Heaven a pre Switch Disco naspievala skladbu React. Jej kvality ocenili aj ďalší, David Guetta ju angažoval v roku 2022 do hitu Crazy What Love Can Do a s Ofenbach nahrala hit Hurricane.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach