Europa 2 - Maxximum muziky

4. séria True Detective je tu! Mrazivý návrat do tmy, pri ktorom nebudeš dýchať!

Po dlhých 5 rokoch sme sa konečne dočkali. Na HBO prišla štvrtá séria kriminálneho seriálu True Detective, v ktorej sa ponoríš do chladných a odľahlých končín Aljašky.  Dvojica detektívok, ktoré stvárnili oscarová herečka Jodie Foster a talentovaná Kali Reis, sa snažia odhaliť tajomstvo zmiznutia skupiny vedeckých pracovníkov.

Táto sezóna, ktorá odpremiérovala pred pár dňami, konkrétne 14. januára, ťa zavedie do úplne nového a neznámeho prostredia, ktoré je dokonalým pozadím pre temné a záhadné dejové zvraty.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Seriál True Detective bol vždy známy svojou schopnosťou vytvoriť silné, komplexné príbehy a výnimočné postavy a najnovšia sezóna nie je výnimkou. Jodie Foster, ktorá je známa predovšetkým svojimi filmovými úlohami, tu predstavuje svoju prvú veľkú televíznu rolu dospelého veku a hneď od začiatku ukazuje, prečo je považovaná za jednu z najlepších herečiek svojej generácie. Kali Reis, ktorá stojí po jej boku, dodáva príbehu svieži a dynamický nádych.

Kritici označili štvrtú sezónu za najlepšiu od prvej sezóny a vychvaľujú jej atmosféru, herecké výkony a písanie scenára. Táto sezóna sa vracia k pôvodným koreňom seriálu, kde sa kombinujú prvky hororu, psychologického thrilleru a kriminálneho príbehu, vytvárajúc tak úplne jedinečný televízny zážitok.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach