Europa 2 - Maxximum muziky

EXIT, jeden z najlepších európskych festivalov, zverejnil line-up

Srbský hudobný festival EXIT, ktorý sa radí medzi tie najlepšie v Európe, predstavil prvých 24 účinkujúcich, medzi ktorými sú veľké mená ako Black Eyed Peas, Carl Cox, Gucci Mane, Tom Morello, Bonobo či Rudimental. 

Festival sa odohráva v prostredí Petrovaradínskej pevnosti na vyše 40 stage-och. Hlavný Tesla Universe Stage ovládne bezkonkurenčný Gucci Mane, vďaka ktorému sa trap stal aktuálne dominantným hudobným žánrom.

Po prvý raz sa na festivale predstaví aj pop-kultúrna ikona Black Eyed Peas, ktorá stojí za nestarnúcimi hitmi ako My Humps alebo Pump It. Ikonický riff Killing in the Name si diváci vypočujú z rúk najinovatívnejšieho gitaristu súčasnosti Toma Morella. A v neposlednom rade, na hlavnom pódiu vystúpi aj energický Rudimental, známy svojimi hitmi Feel The Love či Waiting All Night.

V mts Dance Arene bude opäť po piatich rokoch hrať kráľ elektronickej scény DJ Carl Cox. Aréna bude po prvýkrát hosťovať aj majstra miešania hudobných štýlov Bonoba. Na ikonickom Visa Fusion Stage vystúpi dokonca i česká synth-popová skupina Lakeside X.

Tohtoročný festival sa nesie v hesle „Spolu prebudíme naše superschopnosti“ a uskutoční sa v dňoch 10. až 14. júla v Novom Sade. Viac informácií o festivale sa dozvieš na exitfest.org

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach