Europa 2 - Maxximum muziky

Veľký comeback: Kúzelníci z Waverly Place sa vracajú

Súčasní skoro 30-tnici sa radujú. Po 12 rokoch sa na obrazovky vracia sitkom Kúzelníci z Waverly Place, ktorý sa vysielal v rokoch 2007 až 2012 na stanici Disney Channel. V hlavných úlohách sa predstavila Selena Gomez a David Henry, ktorí si zahrajú aj v pripravovanom pokračovaní. Informácie o tom, ž pôvodná vysielacia stanica si objednala pilot pokračovania, potvrdil aj portál Variety.

Podľa informácií, ktoré boli zverejnené len pred pár dňami, Selena Gomez stvárni svoju pôvodnú postavu Alex Russo a podľa doterajších informácii sa objaví len v pilotnej epizóde ako hosťujúca hviezda. Okrem toho sa má podieľať aj na produkcii deja, ktorý sa bude sústrediť najmä na jej brata Justina Russoa a jeho dospelý, normálny a usporiadaný život bez kúziel.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Čarovania sa totižto v minulosti vzdal, aby mohol žiť pokojný život so svojou manželkou a dvoma deťmi. To sa však zmení, keď sa u neho objaví mladý kúzelník v zácviku, ktorý potrebuje pomoc.

Pôvodný seriál si našiel svoju cieľovku najmä medzi tínedžermi, a to práve pre vtipné situácie a dobrodružstvá rodiny Russoovcov. Na obrazovkách sme mohli sledovať, ako sa hlavné postavy musia naučiť zvládať svoje kúzelné schopnosti, zároveň však vedú aj normálny život tínedžerov. Seriál sa prestal vysielať pred 12 rokmi, no počas svojej existencie získal aj ocenenia, medzi ktorými je aj cena Emmy.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach