Europa 2 - Maxximum muziky

Herec, ktorého poznáme z How I Met Your Mother, našiel svoju pravú

Josh Radnor, známy predovšetkým ako Ted Mosby z obľúbeného seriálu How I Met Your Mother, konečne našiel svoju pravú lásku mimo televíznych obrazoviek. Herec sa oženil s klinickou psychologičkou Jordanou Jacobs, čím si sám napísal svoj vlastný romantický príbeh, ktorý by sa hodil do scenára jeho slávneho seriálu.

Svadba sa odohrala v Cedar Lakes Estate v Hudson Valley v New Yorku a bola výnimočná nielen svojou romantickou atmosférou, ale aj nečakanými snehovými prekvapeniami. Pár si povedal svoje „Áno“ uprostred miernej snehovej búrky, čo pridalo na jedinečnosti tohto dňa.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Stretli sa na meditačnom seminári a odvtedy to malo rýchly spád

Josh, ktorý v How I Met Your Mother dlhé roky hľadal svoju vysnívanú ženu, ju nakoniec našiel aj v reálnom živote. Pár sa stretol na meditačnom seminári v roku 2022 a ich vzťah sa odvtedy len prehlboval. Josh Radnor požiadal Jordanu Jacobs o ruku počas výletu do Joshua Tree National Park a ich vzťah vyvrcholil nádherným svadobným obradom.

Svadobná ceremónia bola o to viac výnimočná, keďže intenzívne sneženie prinútilo všetkých hostí a dodávateľov prespať na mieste svadby kvôli nebezpečným podmienkam. Napriek romantickému, no nie veľmi príjemnému počasiu, označil herec tento deň za úžasný a plný šťastia.

V súčasnosti 49-ročný Josh Radnor stvárňoval v seriáli postavu, ktorá verila v osud a pravú lásku, teraz zažíva svoj vlastný šťastný koniec. Jeho svadba s Jordanou Jacobs je dôkazom, že pravé lásky sa dajú nájsť aj v reálnom živote, nie len na televíznych obrazovkách.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach