Europa 2 - Maxximum muziky

Ak Taylor Swift skončí v hudbe, môže si zarábať ukazovaním kocúra

Časopis Time si pozval speváčku na fotenie a ona si vzala živú rekvizitu. Zdá sa, že kocúr doslova ukradol šou, pretože je to práve on, o kom sa teraz píše. Mačiak patriaci Taylor Swift sa volá Benjamin Button a je to modrooký blonďák plemena ragdoll. Pristavme sa trošku pri ňom. Ragdollky prezývajú aj handrové bábiky, pretože ich milovaný majiteľ môže naťahovať na rukách a ony to trpezlivo znesú. To je aj dôvod, prečo kocúr bez reptania spolupracoval a fotka vyzerá, ako vyzerá.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Benjamin sa nakoniec objavil na jednej z troch titulných fotografií z fotenia Osobnosť roka 2023. Na zábere chlpatý maznáčik leží cez ramená svojej slávnej mamky a hľadí do objektívu svojimi nádhernými a oddanými modrými očami. 33-ročná Taylor je v čiernom body s dlhým rukávom a čiernymi pančucháčmi.

Speváčka si kocúra adoptovala k svojim dvom mačkám ešte pred pár rokmi, keď s ňou účinkoval vo videoklipe k pesničke ME. Dosť nás to prekvapuje, keďže kvalitné mača tohto plemena stojí u nás okolo tisícky a vo svete viac. Vraj sa na seba iba pozreli, on povedal mňau a bolo. Toľko stačí na to, aby sa Taylor Swift zamilovala. Ale veď pozrite na tú papuľku!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach