Europa 2 - Maxximum muziky

Omrvinky ako fetiš? Baba zarobila na nový dom na sušienkovej úchylke

Teraz ťa zoznámime s dievčinou, ktorá si na živobytie zarába tak, že si medzi prsia strká čokoládové keksíky a ľudia jej za to platia. Vlastne je to asi jeden z najlepších spôsobov, ako prísť k peniazom, o akom sme počuli… Georgia Pridding má 21, pochádza z Manchestru je na internete prezývaná The Biscuit Queen. Na svojich čudných fotkách už zarobila dosť na to, aby si kúpila svoj prvý dom. Len nafotila sexy fotky a videá s obľúbenými sušienkami svojich fanúšikov. Zarobí na tom mesačne 30 000 libier.

Jej klienti platia až 100 libier za fotku a chcú ju vidieť pózovať s čokoládovými keksíkmi. Georgia si pochvaľuje: „Je to úžasné. Fotky a videá, na ktorých pózujem so sušienkami, predávam mesačne za viac peňazí, ako väčšina ľudí zarobí za rok.“ Existuje naozaj fetiš, v ktorom ľudí vzrušuje, keď sexi dievčatá šantia s keksíkmi a inými maškrtami.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ak máš stále omrvinky v posteli, je možné, že tvoja frajerka s tým už tiež začala. Georgia momentálne natáča svoj obsah zo svojej spálne v Manchestri, kde žije so svojím otcom. On o tom podľa portálu bangpremier.com všetko vie a je vraj šťastný, pokiaľ som šťastná ona.

„Najskôr bol trochu šokovaný, ale keď som mu vysvetlila, koľko peňazí mi to zarába, bol v poriadku. Nemohla som to pred ním tajiť, pretože doma musím mať naozaj množstvo sušienok. To by mohol byť ďalší dôvod, prečo to miluje. V dome ich má vždy dosť, na ktorých môže maškrtiť.“  Uff, máme dosť… Georgia podľa svojich slov miluje bývanie doma. Plánuje si ale za peniaze, ktoré zarobila online, konečne kúpiť vlastný dom… Pozri si video, kde si ich vyťahuje…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach