Europa 2 - Maxximum muziky

Harry Potter a Tajomná komnata in Concert očarí Bratislavu!

Séria filmových koncertov Harry Potter in Concert sa vracia do Bratislavy s druhým dielom – Harry Potter a Tajomná komnata in Concert.

17. februára 2024 budú môcť diváci prežiť čaro filmu v sprievode Symfonického orchestra Slovenského Rozhlasu, ktorý zahrá nezabudnuteľnú hudbu Johna Williamsa pod taktovkou Ernsta van Tiela. 90-členný orchester bude hrať Harryho naživo a bude to neskutočný zážitok, pri ktorom chce byť každý fanúšik hudby i svetovej kinematografie.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Vo filme Harry Potter a Tajomná komnata autá lietajú, stromy sa bránia a na začiatku druhého ročníka v Rokforte príde Harryho Pottera varovať záhadný domáci škriatok. Čaká naňho dobrodružstvo, ale aj nebezpečenstvo. Krvavý nápis na stene oznamuje: Tajomná komnata bola otvorená.

Na záchranu Rokfortu budú potrebné všetky Harryho, Ronove a Hermionine magické schopnosti, odvahu nevynímajúc. Úžasná hudba z pera Johna Williamsa, ktorá získala nomináciu na cenu Grammy, sa okamžite stala klasikou a vyčarila nádherné a vzletné motívy, ktoré sprevádzajú Harryho Pottera na jeho čarovnej ceste.

Film bude premietaný vo vysokom rozlíšení na veľkom, viac ako 12-metrovom plátne so slovenským dabingom. Vstupenky si môžete zakúpiť na Predpredaj.sk. Viac informácií o jedinej oficiálnej sérii filmových koncertov o Harrym Potterovi nájdete na stránke www.harrypotterinconcert.com.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach