Europa 2 - Maxximum muziky

Urologička má zaujímavý trik na mužov

Sú témy, ktoré do ordinácie nosíme naozaj neradi, ale nič sa nedá robiť. Ak chceš pomoc, musíš si ju vypýtať. O erekcii muži pani doktorke nehovoria radi. A ani pre mnohých lekárov to nie je jednoduché, napriek tomu, že sú to študovaní ľudia a majú na to svoje výcviky.

Doktorka Rachel Rubin, urologička s odborným výcvikom v sexuálnej medicíne, sa podelila o svoje rady v online prednáške s názvom „Jednoduchý spôsob, ako hovoriť o penisoch“. Ako to teda lekárka robí, aby zistila, kde je vôbec problém? Celú debatu posunula viac do technickej roviny a začala používať stupnicu.

Jednotka je žiadna erekcia, dvojka je mäkký olúpaný banán, trojka je tvrdý banán a štvorka je poriadne veľká a tvrdá uhorka. No a keď im ukáže tabuľku, nechá ich vyrozprávať príbeh. Niečo ako: Keď sa ráno zobudím, som na dvojke, potom šup na trojku a ajajajajaaaj, je z toho jednotka…

Toto je najjednoduchší spôsob, ako muža nechať hovoriť o jeho problémoch a nenechať ho, aby sa nebodaj cítil trápne. Podľa pani doktorky to funguje a rozhodne povzbudzuje svojich kolegov, aby si osvojili tento postup.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach