Europa 2 - Maxximum muziky

Interpretka roka 2023 Call Dominika predstavila nový song Môj zlodej vie

Jeden z najvýraznejších mladých talentov, speváčka, ktorá vystupuje pod pseudonymom Call Dominika, sa dostala do povedomia najmä prostredníctvom ankety Ruka Hore Awards, kde ju ľudia posunuli na prvé miesta a predbehla tak ostrieľané speváčky!

Po roku sa fanúšikovia Call Dominiky dočkali a speváčka im naservírovala nový album Tekutá skutočnosť. Nový rok však speváčka štartuje nanovo a to rovno skladbou Môj zlodej vie.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Skladba Môj zlodej vie je inšpirovaná soundtrackom klasických filmov – 2006 chick flick, ide o celkovú emóciu hudby z romantických komédií. Text vykresľuje, ako je komplikované sa preniesť cez niekoho, aj keď vám už do života vstúpil niekto nový. V slohách spomínam a vravím, že raz sa stratí záujem a v refréne zas oznamujem, že má niekoho nového, ale predošlý „zlodej“ už jej srdce ukradol. To je jedna z interpretácií songu. No ako pri mojej každej, aj pri tejto, si tú svoju interpretáciu nájde každý podľa seba, a to sa mi páči na umení, rozmanitosť pocitov,“ vysvetľuje speváčka.

O edit videoklipu sa postarala samotná speváčka, ako pri všetkých svojich a kameru zastrešil šikovný David Dugovič. Hudbu a mixmaster vyriešil Martin Agh, ktorú otextovala samotná Call Dominika.

Najprv začínala svoje songy či svoj tvorivý proces pri každej skladbe postupne zdieľať medzi ľuďmi na sociálnej sieti, a jej obrovský support sa nakoniec pretavil do celistvého albumu spomínaného albumu. Ním aj uzavrela svoj rok 2023 a štartuje ten svoj nový vo veľkom. Po skladbe Srdce v ohni , ktorú venovala svojej kamarátke a bola jej inšpiráciou.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach