Europa 2 - Maxximum muziky

Adam „Bergino“ Berger: S boxom som začal aj napriek tomu, že som v detstve mával epilepsiu

Do Bekimovho horúceho kresla sa posadil Adam Berger na sociálnych sieťach známy ako Bergino. Adam nie je len influencer, ale aj boxer a tréner. K natáčaniu vtipných videí sa dostal cez jovinečka, za čo mu je dodnes vďačný a ako on sám tvrdí, je to niečo, čo ho skutočne baví, na rozdiel od trénerstva, ktorému sa venuje už len sporadicky.

Ako v rozhovore priblížil, má za sebou aj manuálnu prácu v gastro priemysle, no nevie si predstaviť, že by sa tomu vedel dlhodobo venovať. Aj preto je rád, že robí videá, pretože je to niečo, v čom sa skutočne našiel. Aj napriek tomu, že ho na Instagrame sleduje viac ako 50-tisíc ľudí, je mu hlúpe zobrať si za jedno video 1 500 eur. „Na to pracujú ľudia celý mesiac a mne video trvá hodinu,“ povedal u Bekima.

Vypočuj si vtipný a zaujímavý rozhovor, v ktorom tiež priznal, že rodičom každý rok sľubuje, že skončí s boxom. Taktiež si zaspomínal na nemilé udalosti, pri ktorých takmer zomrel. Toto bola jazda – ak si to nestihol, tak sa pohodlne usaď a počúvaj. reč bola aj o prezliekaní sa za ženu!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Bekimovo horúce kreslo môžeš počúvať aj na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii. Nový hosť sa príde ku nám do štúdia zopotiť už tento piatok, tak si nás nezabudni naladiť, pretože štartujeme o 13:00 hod.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach