Europa 2 - Maxximum muziky

Modelka vyzerá po búrlivej minulosti opäť šťastne. Môže za to jej priateľka?

V septembri 2022 sa fanúšikovia i priatelia známej top modelky Cary Delevingne báli o jej zdravie. Po internete sa začali šíriť fotografie, na ktorých bola bosá a nepríčetne sa túlala ulicami. Neskôr, približne o pol roka po incidente priznala, že skutočne mala problém a v tom čase sa mala nachádzať na odvykačke. Dokonca otvorene povedala o tom, že alkohol po prvý raz ochutnala, keď mala len 7 rokov.

Práve fotografie, na ktorých vyzerala zúbožene, jej mali otvoriť oči. Takmer rok po týchto udalostiach však vyzerá byť zdravá a v pohode. Dokonca sa na verejnosti objavila so svojou priateľkou, s ktorou si počas tenisového zápasu vymieňali horúce bozky.

Ako píše portál cosmopolitan.com, baby majú spolu chodiť už približne dva roky, avšak poznajú sa oveľa dlhšie. Cara a speváčka Leah Mason, ktorá vystupuje ako Minke, sa mali spoznať ešte počas štúdia na prestížnej umeleckej škole, avšak po ukončení štúdia sa im cesty na 12 rokov rozišli.

Potom však prišiel zvrat a dvojica sa opäť stretla na koncerte Alanis Morissette. Zdá sa, že vzťah jej prospieva. na fotografiách, ktoré pravidelne postuje na svoj Instagram, vyzerá zdravo, spokojne a šťastne!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach