Europa 2 - Maxximum muziky

Zuzana Vačková otvorene o rodičovstve, hejte a šoubiznise: Čo by chcela spraviť s Norou Kabrhelovou?

Zuzana Vačková je nielen herečka, dabérka a moderátorka, ale aj pedagogička. Na sociálnych sieťach sa jej darí taktiež – aktívne používa Instagram a TikTok a taktiež má vlastný YouTube kanál, na ktorý postuje rozhovory s rôznymi ľuďmi.

Sama seba opisuje ako herečku, ktorá miluje dobré jedlo, z ktorého sa nepriberá a príbehy s dobrým koncom. A práve ona sa najnovšie posadila do Bekimovho horúceho kresla, v ktorom neporozprávala len o svojej kariére, ale reč bola aj o rodičovstve.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Energická herečka prezradila, že svojim deťom dáva voľnosť a necháva ich ísť vlastným smerom. Nezastáva postoj, že keď je ich matka, ona najlepšie vie, čo je pre jej deti najlepšie. Aj keď ich niektorým rozhodnutiam nerozumie, rešpektuje ich. Pohľad na lásku sa jej zmenil hlavne vtedy, keď sa stala ona sama matkou. „Kým som sa nestala matkou, myslela som si, že viem, čo je láska, ale vedela som trt makový,“ povedala priamo.

Aj napriek tomu, že ju Slováci poznajú ako vysmiatu ženu, je niekoľko vecí, ktoré ju dokážu vyhodiť z konceptu. Bulvár patrí k jednej z nich. Taktiež ju mrzí, že ľudia sa nevzdelávajú, nečítajú a nemajú úctu sami k sebe. Ako prezradila v rozhovore, telku vôbec nepozerá a zapína ju len vtedy, keď k nej príde vnuk a chce pozerať rozprávky.

Vypočuj si inšpiratívny rozhovor s miernou dávkou kritického pohľadu na spoločnosť, v ktorom sa dozvieš odpoveď aj na to, na akom ponurom mieste zvykla kočíkovať svojho syna, čo by chcela robiť s Norou Kabrhelovou i to, ako sa stavia k hejtu.

Túto epizódu podcastu Bekimovo horúce kreslo ti prinášajú Horalky. Zahryzni sa do Horaliek Peanut Butter a spoznaj silu viacjadrového arašidového procesora, aj technológiu kakaového odtlačku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach