Europa 2 - Maxximum muziky

Miley Cyrus vzdala hold Tine Turner. Toto vystúpenie mnohých postavilo zo stoličiek

Sošky Grammy sú rozdané, no ošiaľ okolo nich neutícha a tak čoskoro ani neutíchne. Na jednom mieste sa koncentrovalo veľké množstvo celebrít, a tak niet divu, že sa o gala večeri vo veľkom hovorí. Ani my v Europe 2 sme nelenili a odovzdávaniu prestížnych cien sme sa venovali v celej rannej show, kde to vyzeralo ako na červenom koberci v backstage. Nechýbali róby, skvelé mejkapy a aj naši chlapci vyzerali hviezde. Takto nejako to u nás vyzeralo počas nášho „galarána“!

Europa 2 / Profimedia.cz

Svet sa však upriamil na Miley Cyrus, ktorá v noci získala svoju prvú Grammy. Miley však bola aj medzi hviezdami, ktoré vystúpili. Zaspievala svoju pieseň Flowers, za ktorú aj vyhrala. Ako ona sama povedala, spomínaný song doposiaľ zaspievala naživo len trikrát.

Video z jej vystúpenia sa stalo hitom a my sa tomu absolútne nečudujeme! Miley prirovnávajú k Tine Turner, a to nielen spevácky. Jej pohyby, špeciálne nôh, naznačovali, že jej počas vystúpenia vzdáva hold. Miley bola jednoducho fantastická a aj ona sama priznala, že celý jej zjav i pohyby neboli náhodné.

Profimedia.cz

„Chcem byť takou umelkyňou, na ktorú budú jej idoly pyšné,“ povedala v rozhovore pred vystúpením, píše portál glamour.com. Zároveň priznala, že medzi ne patria Cher, Whitney Houston, Céline Dion, Dolly Parton i spomínaná Tina Turner, ktorá zomrela v máji minulého roka. Oficiálne vystúpenie ešte nie je na YouTube zverejnené, po internete kolujú len ústrižky, no ak si to chceš pozrieť a poriadne si to užiť, video nájdeš na stránke Grammy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach