Europa 2 - Maxximum muziky

Nahneval ťa bývalý? Teraz po ňom môžeš pomenovať švába a kukať sa, ako ho zožerú iné zvieratká

V Zoo v San Antoniu ponúkajú ľuďom špeciálnu valentínsku ponuku. Za 10 dolárov môžeš dať švábovi meno po svojom ex a ošetrovatelia ním nakoniec nakŕmia nejaké zvieratká. Kruté? Možno. Deklarácia konca vzťahu? Jednoznačne!

S týmto nápadom však neprišli len tento rok. Ide totižto o každoročnú zbierku s názvom Cry Me a Cockroach, vďaka ktorej môže Zoo zabezpečiť budúcnosť voľne žijúcim živočíchom ako v Texase, tak aj na celom svete, píše portál cnn.com.  Ak však nie si fanúšikom chrobákov a šváby sú ti proti srsti, môžeš si kúpiť hlodavca za 25 dolárov alebo kúpiš pre zvieratká len zeleninku v hodnote 5 dolárov. Avšak, tam sa už pre niektorých stráca zmysel tej pomsty – ups.

Ak sa ti toto zdá byť priveľa, tak toto stále nie je to najhoršie! V prípade, že voči svojej alebo svojmu ex chováš obzvlášť zášť, za 150 dolárov ti zoologická záhrada pošle personalizovanú video správu, v ktorej ti ukážu, ako zvieratko s menom tvojho ex zje iný živočích. Wow, tomu sa povie nový level zlosti.

Samozrejme, ako náhle sa o tejto správe dozvedeli naši Sketch Bros, museli sa toho chytiť a prebrali to aj v rannej show! Toto zmeškať nechceš – navyše, reč nebola len o zvieratkách, ale aj o Samovej kliatbe a o tom, ako si Oliver myslel, že ide zomrieť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Počúvaj najšialenejšiu rannú show v slovenskom éteri každý pracovný deň od 6:00 hod. A ak zaspíš, všetko nájdeš hneď v ten deň aj v podcaste na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach