Europa 2 - Maxximum muziky

Sex na jednu noc: Áno alebo nie? Jednorázovky ľutuje 35 % žien a 20 % mužov

Keďže sa blíži Valentín, v najnovšej časti sa mu povenovali aj naše Tri prasiatka. Nie je žiadnym tajomstvom, že veľa ľudí tento sviatok neznáša. Tým, ktorí sú single, sa ani nečudujeme. Na sviatok všetkých zaľúbených sa sociálne siete menia na zamilovaný holubník, z ktorého by jeden dostal cukrovku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Ako sme sa však v najnovšej epizóde dozvedeli, nelezie na nervy len slobodným, ale otrávení sú z neho aj zadaní. Oliver vytiahol eso z rukáva a priblížil, že štatistiky hovoria jasne – muži sú tí, ktorí sa na Valentína tešia menej. A dôvod? Ten ťa vôbec neprekvapí! Má to byť práve pre to, že práve muži sú zväčša tí, ktorí vyťahujú peňaženky.

Chalani sa nerozprávali len o tomto precukrovanom sviatku, zamerali sa aj na slobodných, a preto padla reč na jednorázovky. No a keďže Láďo je z tejto „svätej“ trojice najväčšia studnica múdrosti, priblížil pár prieskumov:

  • Sex na jednu noc ľutuje 35 % žien a 20 % mužov
  • Francúzsky prieskum preukázal, že až 1/3 manželstiev začala jednorázovkou – to, koľko manželstiev vydržalo, sme sa však už nedozvedeli
  • Jednorázovku odmieta až 90 % opýtaných Britiek a Tri prasiatka si myslia, že to je preto, lebo Briti nie sú vo všeobecnosti atraktívni

Vypočuj si najnovšiu epizódu podcastu Tri prasiatka, ktorú ti prinášajú Horálky, ktoré predstavili najväčšiu inováciu tvojich obľúbených Horaliek od roku 1965. S arašidovým maslom a ďalšími vychytávkami!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach