Strýco Filip: Tatarák si pokojne natriem na rezeň

Manažuje tetovacie štúdio, robí food blogy, venuje sa kreatíve a charakteristickou črtou je, že rozpráva po pezinsky. „Je to veľmi nákazlivé. S kýmkoľvek si, do 15 minút bude aj on hovoriť podobne,“ povedal Strýco Filip, ktorý sa prišiel zapotiť do Bekimovho horúceho kresla.
Aj keď, hneď v úvode vysvetlil, kto z tejto dvojice by sa mal báť. „Ja na teba môžem hocičo povyťahovať,“ povedal Bekimovi s úsmevom. Bekim a jeho dnešný hosť sa poznajú od detstva, takže aj spomienok majú na mraky. Jedna však Strýcovi Filipovi utkvela v pamäti. „Najradšej mám spomienku, ako si mi prešiel po nohe a dal mi po vajciach,“ smial sa.
V rozhovore však taktiež prezradil, že slávny chcel byť od malička. Videá začal natáčať práve preto, aby sa ľudia zabávali, pretože keď sa ľudia smejú, je to najlepšie. Stand-up však nikdy neskúšal, aj keď nejaké ponuky dostal. Vypočuj si rozhovor, v ktorom sa dozvieš:
- Ktoré jedlo má najradšej?
- Stretáva sa v slovenskom gastre s nejakými bizármi?
- Ako hodnotí slovenské gastro?
- Koľko najviac zaplatil za jedlo?
- Ako funguje odstraňovanie tetovaní?
- Ako rieši hejt?
Najnovšiu epizódu podcastu Bekimovo horúce kreslo ti prinášajú Horalky. Kto povedal, že chutná klasika nemôže byť ešte chutnejšia? Po 58-rokoch prichádza upgrade dokonalých Horaliek. Tie musíš vyskúšať.