Europa 2 - Maxximum muziky

Strýco Filip: Tatarák si pokojne natriem na rezeň

Manažuje tetovacie štúdio, robí food blogy, venuje sa kreatíve a charakteristickou črtou je, že rozpráva po pezinsky. „Je to veľmi nákazlivé. S kýmkoľvek si, do 15 minút bude aj on hovoriť podobne,“ povedal Strýco Filip, ktorý sa prišiel zapotiť do Bekimovho horúceho kresla.

Aj keď, hneď v úvode vysvetlil, kto z tejto dvojice by sa mal báť. „Ja na teba môžem hocičo povyťahovať,“ povedal Bekimovi s úsmevom. Bekim a jeho dnešný hosť sa poznajú od detstva, takže aj spomienok majú na mraky. Jedna však Strýcovi Filipovi utkvela v pamäti. „Najradšej mám spomienku, ako si mi prešiel po nohe a dal mi po vajciach,“ smial sa.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V rozhovore však taktiež prezradil, že slávny chcel byť od malička. Videá začal natáčať práve preto, aby sa ľudia zabávali, pretože keď sa ľudia smejú, je to najlepšie. Stand-up však nikdy neskúšal, aj keď nejaké ponuky dostal. Vypočuj si rozhovor, v ktorom sa dozvieš:

  • Ktoré jedlo má najradšej?
  • Stretáva sa v slovenskom gastre s nejakými bizármi?
  • Ako hodnotí slovenské gastro?
  • Koľko najviac zaplatil za jedlo?
  • Ako funguje odstraňovanie tetovaní?
  • Ako rieši hejt?

Najnovšiu epizódu podcastu Bekimovo horúce kreslo ti prinášajú Horalky. Kto povedal, že chutná klasika nemôže byť ešte chutnejšia? Po 58-rokoch prichádza upgrade dokonalých Horaliek. Tie musíš vyskúšať.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach