Europa 2 - Maxximum muziky

Usher zabudol, že vystupuje v polčase Super Bowlu!

Usher, Jennifer Aniston, David a Victoria Beckham – každá, z týchto známych osobností na niečo dôležité zabudla. A dôvod? Donášková služba Uber Eats si na Super Bowl pripravila televíznu reklamu, ktorej sloganom je: „Ak si chceš niečo zapamätať, musíš na niečo iné zabudnúť.“ 

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V rámci klipu, sa tieto osobnosti snažia spomenúť na udalosť, ktorá je s nimi neodmysliteľne spojená. V prípade Jennifer Aniston to znamená, že si vôbec nevybavuje jej kolegu so seriálu Priatelia a manželia Beckhamovci sa urputne snažia spomenúť, ako sa volala skupina, v ktorej Victoria kedysi spievala.

A tak, ako sa snažia všetky tieto celebrity spomenúť vo vtipných scénach na vo svojej podstate definujúce momenty ich kariéry, v závere prichádza na scénu Usher, ktorý celú reklamu končí vetou: „Bože, kiežby som si raz aj ja zaspieval v polčase Super Bowlu.“ A paradox? Práve on bol tohtoročným headlinerom.

Usher vyzeral od prvej minúty tak, že mu to tam celé patrí. Nechýbali ani jeho preslávené tanečné pohyby a songy, ktorými sa preslávil. Vystúpenie to bolo skutočne fantastické a pochvaľujú si ho aj diváci. Čekuj, čo predviedol – brutálne to odpálil!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach