Europa 2 - Maxximum muziky

Usher po svojom životnom vystúpení spravil životné rozhodnutie

Známy americký spevák Usher si v nedeľu 11. februára 2024 splnil sen, ku ktorému smerovalo posledných 30 rokov jeho kariéry. Vystúpil v polčase Super Bowlu, kde si po jeho boku zaspievali i ďalšie známe osobnosti, ako Alicia Keys, Ludacris či Will.i.am. To, že show v jeho podaní bude veľkolepá, sa dalo čakať, avšak to, čo sa udialo len pár hodín po samotnom vystúpení, nečakal nikto! 

Spevák si po vystúpení povedal „Áno“ so svojou dlhoročnou partnerkou Jennifer Goicoechea. Po piatich rokoch spolunažívania a dvoch deťoch – dcére Sovereign Bo Raymond a synovi Sire Castrello Raymond, tak posunuli svoj vzťah ďalej.

Radostné správy oficiálne potvrdil pre magazín People aj hovorca speváka: „Môžem potvrdiť, že Usher a Jennifer Goicoechea spravili ďalší krok v ich vzťahu a v nedeľu sa v Las Vegas zosobášili v kruhu najbližších priateľov a rodiny. Obaja sa tešia na to, že budú naďalej spoločne vychovávať svoje deti obklopení láskou a všetkým za priania ďakujú.“

Svadba sa konala vo Vegas Weddings“ Terrace Gazebo – vonkajšej svadobnej kaplnke s kapacitou 30 hostí. Medzi prítomnými nechýbala ani Usherova matka a svedkom páru bola spevákova bývala dlhoročná manažérka Jonetta Patton.

Usher sa ku sobášu vyjadril: „Samozrejme, práve našimi deťmi sme sa zaviazali k spoločnému životu. Nebolo by teda zvláštne, keby sme sa aj vzali. Už sme to tu urobili. Chápete, čo tým hovorím?“ . Na záver ešte dodal: „A teda budeme spoločne žiť až do smrti, samozrejme, pretože čosi zdieľame. To je krásne. Naše deti. Ale nielen kvôli tomu. Naozaj mám pocit, že mám úžasnú partnerku, ktorú si vážim.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach