Europa 2 - Maxximum muziky

Známa slovenská komička zažila ťažkú operáciu. Prechádza si náročným obdobím

Slovenská komička Evelyn si prešla skutočne náročnými chvíľami. Na nejaký čas sa odmlčala zo sociálnych sietí, no keď sa na ne vrátila, mnohých šokovala. Podstúpila náročnú operáciu sánky a čeluste, po ktorej sa, ako ona sama povedala, cíti ako keby ju prešiel vlak.

To, ako vyzerá po operácii, zdieľala so svojími fanúšikmi na Instagrame. Z fotiek je doslova cítiť, že musela mať obrovské bolesti. „Mám za sebou celkom zásadnú operáciu Aj som vám chcela o tom povedať, ale keďže sa tento „happening“ dial na mojej hlave, nevedela som rozprávať, ani som úplne nevládala „žiť“, ale už trošku vládzem, tak som vás chcela pozdraviť,“ napísala v úvode príspevku.

Keby náročnú operáciu nebola bývala podstúpila, mohla aj zomrieť

Ďalej v príspevku rozpísala, čo bolo problémom a zároveň priznala, že ak by operáciu nebola bývala podstúpila, mohla aj zomrieť. „Mala som úplne stlačenú dýchaciu trubicu, hlavne v spánku som cítila, že neodpočívam, ale väčšinou som celú noc lapala po dychu a znova a znova sa pridúšala. Bolo veľmi nepríjemne s tým žiť a hlavne, bolo riziko, že s tým ani dlho žiť nemusím,“ napísala.

Humor ju však ani v tejto ťažkej chvíli neopúšťa a v závere dodala: „Keď sa vám nedokysličuje mozog, darmo budete meditovať a mantrovať fasa život“.  Evelyn, ktorá je nielen komičkou, ale aj herečkou, prajeme skoré uzdravenie a nech je čoskoro úplne fit!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach