Europa 2 - Maxximum muziky

Príbeh služobníčky sa pripravuje na šiestu sériu. Tu je všetko, čo vieme

Je to viac ako rok, čo sme si pozreli piatu sériu. Príbeh vychádza z rovnomenného dystopického románu Margaret Atwoodovej a odohráva sa vo futuristickej totalitnej spoločnosti Gilead. Kvôli klesajúcej pôrodnosti sa so ženami zaobchádza ako s majetkom vlády a predávajú sa bohatým párom, ktoré sa snažia mať deti. Príbeh služobníčky konečne dostane ďalšie časti. Nahrávacia spoločnosť potvrdila, že meškajú práve kvôli štrajkom scénaristov, ale šiestej série sa dočkáme.

Kedy príde šiesta séria?

Toto nie je najlepšia správa, lebo to ešte potrvá. Fanúšikovia si budú musieť na premiéru šiestej sezóny počkať do roku 2025. Craig Erwich (prezident Disney Television Group) prezradil, že produkcia už čoskoro začne. „The Handmaid’s Tale sa začne vyrábať toto leto,“ povedal. Premiéru bude mať v roku 2025. Oznámenie prišlo krátko po tom, čo herečka Elisabeth Moss potvrdila, že sa vracia, aby nakrútila nové epizódy.

Koho v nej uvidíme?

Očakáva sa, že niekoľko pôvodných členov hereckého obsadenia si svoje úlohy zopakuje, vrátane Elisabeth Moss (June Osborne), Yvonne Strahovski (Serena Joy), Madeline Brewer (Ofwarren), Ann Dowd (teta Lydia), OT Fagbenle (Luke Osborne), Max Minghella (Nick Blaine), Samira Wiley (Moira), Amandra Brugel (Rita), Sam Jaeger (Mark Tuello) a Bradley Whitford (veliteľ Joseph Lawrence).

Bude toto definitívny koniec?

Áno! Herec Bradley Whitford v rozhovore pre etonline.com povedal, že sedmička nebude. Šiesta séria je posledná a my sa dozvieme, ako príbeh June Osborne (alebo „Offred“), ktorá bola odobratá svojej rodine a prinútená k sexuálnemu otroctvu vlastne skončí… A toto je spoienka na časy, keď sme ešte mali všetky časti pred sebou…

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach