Europa 2 - Maxximum muziky

Jednoducho to cítiš. Podvádza ťa? Tieto znaky ti to potvrdia

Začal sa tvoj partner správať inak než doteraz? Hlbším konverzáciám sa vyhýba, na všetko má nejaké hlúpe výhovorky a ešte aj zmenil výzor. Niečo sa proste deje, ale nevieš čo a prečo? Dali sme dokopy niekoľko najčastejších a ľahko spozorovateľných znakov, ktoré ti pomôžu identifikovať, či za tou zmenou správania stojí niekto ďalší.

S mobilom aj na záchod

Je až príliš ochranársky v spojitosti so svojími elektronickými zariadeniami. Či už sa jedná o telefón, alebo počítač, nepustí ich z ruky. Ak áno, tak má všetko poriadne zaheslované. V prípade, že sa nedajbože na týchto zariadeniach ocitneš, je veľmi defenzívny a pôsobí priveľmi ostražito.

Nedostupnosť

Zrazu máš pravidelne problém zastihnúť ho na telefóne. Keď sa ho nenápadne opýtaš na dôvod, dostaneš odpovede ohľadom práce či udalostí, ktoré do seba úplne nezapadajú.

Zmeny vo výzore či návykoch

Vždy mal negatívny vzťah ku športu a zrazu je fitko jeho najlepší kamoš? Podľa portálu PsychCentral sú práve náhle zmeny vo výzore, v návykoch a zvýšená starostlivosť o vzhľad jedným z najvýraznejších znakov nevery.

Nevieš prečo, ale cítiš to

Máš zvláštny pocit, že ťa podvádza. Vlastne ani nevieš, prečo. Intuícia? Väčšinou, keď človek začne mať takýto nevysvetliteľný pocit, je dobré, si začať trošku viacej všímať svojho partnera. Je možné, že rýchlo objavíš aj skutočné dôkazy, ktoré tvoj nevysvetliteľný pocit potvrdzujú. Podľa portálu WebMD máme schopnosť podvedome rozpoznať, že nám človek klame, a to je presne ten zvláštny pocit.

Obvinenia z podvádzania

Nič si neurobila a zrazu ťa bezdôvodne obviňuje z podvádzania. Človek má tendenciu projektovať naokolo to, čo vo vnútri prežíva. Najmä to, za čo sa cíti previnilo a snaží sa tie pocity potláčať.

Nehovorí o spoločnej budúcnosti

Kedysi ste sa zvykli bežne rozprávať o vašich spoločných plánoch do budúcna, o dovolenke, bývaní či dokonca deťoch. Zrazu má však problém plánovať s tebou veci na pár mesiacov či týždňov vopred: „Už teraz chceš kupovať lístky na festival?“. 

Medzi ďalšie náznaky nevery patria podľa Oprah Daily:

  • Zmena spodnej bielizne
  • Nové polohy v posteli
  • Hovorí až príliš nepodstatných detailov alebo nehovorí vôbec
  • Dostávaš nezvyčajne veľa darčekov
  • Zdráha sa nákupov spoločných vecí
  • Prehnane ťa kritizuje

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach