Europa 2 - Maxximum muziky

Selassie: TikTok je podľa mňa toxické prostredie. Je smutné, že ľudia majú radi hlavne drámu

Do Bekimovho horúceho kresla zasadol Matej Slažanský, známy pod prezývkou Selassie. Začínal ako youtuber, dnes sa rád venuje tvorbe kreatívnych videí na Instagrame.

Vypočuj si rozhovor, v ktorom sa dozvieš aj to, čo si o ňom nevedel. Nemá rád bzučiaci hmyz, baví ho robiť vizuálne pekné veci a prácou dokáže stráviť hodiny. Viac porozprával aj o tom, koho rád sleduje na Instagrame.„Na Instagrame sledujem ľudí, ktorí mi niečo dávajú,“ povedal Bekimovi.

Toto však nebolo to jediné, čo na margo Instagramu povedal. Momentálne ho najviac baví robiť reelska a nikdy nerobí spoluprácu na to, čo by sám nepoužil alebo neodporučil.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

V epizóde sa tiež dozvieš, kde má v rámci tvorby nastavené hranice, kde mal najhoršie rande, z čoho má strach a či je romantický typ. Zároveň priznal, že je smutné, že ľudia majú radi drámu a taktiež priblížil, či ho stále drží sen, že v 50-tke skončí na Bahamách.

Najnovšiu epizódu Bekimovho horúceho kresla ti prinášajú Horalky. Zahryzni sa do Horaliek Peanut Butter a spoznaj silu viacjadrového arašidového procesora, aj technológiu kakaového odtlačku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach