Europa 2 - Maxximum muziky

Uži si Kaliho na maxximum! Europa 2 ťa dostane na jeho Retrostar tour a vybaví ti exkluzívny meet&greet!

Chceš zažiť niečo brutálne, čo sa nepodarí len tak niekomu? Tak čítaj ďalej, pretože možno práve TY pôjdeš na jeden z koncertov Kaliho Retrostar Tour, ktoré štartuje už 1. marca v Bratislave. A to stále nie je všetko.

Okrem toho, že si užiješ super koncert, na ktorom budú hostia ako Peter Pann, Šorty, Alan Murin i HYPEMAN Osťo, vybavíme ti exkluzívny meet&greet a navyše, k tomuto všetkému dostaneš Kaliho najnovšie CD Retrostar. Ver nám, chceš byť pri tom, lebo to bude bomba!

Súťažíme už od pondelka 19. februára do piatku 23. februára v rannej show Sketch Bros. Samo a Oliver ti pustia 2 Kaliho príbehy a tvojou jedinou úlohou je, uhádnuť, ktorý z nich je pravdivý.

Následne napíšeš chalanom do štúdia cez WhatsApp na číslo 0905 030 090, čo si myslíš, že je pravda a zo všetkých správnych odpovedí vyberieme každý deň jedného, ktorý vyhrá 2 vstupenky s meet&greet a jedno CD Retrostar. Príbehy sú skutočne šťavnaté, takže sa máte na čo tešiť a dozviete sa to, čo ste možno nevedeli. Výherca si navyše môže vybrať, na ktorý z nasledujúcich koncertov chce ísť:

  • 1. marec:  Edisson BA
  • 9. marec: Event House Žilina
  • 16.marec: Ministry of fun BB
  • 22.marec: Piano Trenčín
  • 31.marec: PKO čierny orol Prešov

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach