Europa 2 - Maxximum muziky

Sketch Bros a Šorty zahviezdili v najnovšom Kaliho klipe

Kali, Alan Murin Peter Pann a Šorty predstavili song Mám ťa rád, ku ktorému vznikol aj videoklip. Okrem toho, že sa náš Šorty podieľal v novinke aj spevácky, objavil sa i v klipe. Nebol však jediný z Europy 2, ktorý si v ňom zahral.

Vidieť v ňom môžeš aj našich Sketch Bros a povieme ti, túto retro srandu jednoducho musíš vidieť! Klip vyšiel len pre pár hodinami, no už má tisícky videní a nachádza sa na popredných priečkach v YouTube Trendoch a je veľmi pravdepodobné, že pôjde ešte vyššie!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Track Mám ťa rád vznikol hlavne kvôli RETROSTAR TOUR, ktoré začína už 1. marca v Bratislave v Edison Parku. „Chcel som spraviť vec, ktorá bude hraná na každej zastávke a keďže som na tour zavolal Alana Murina a Šortyho a nemáme žiadnu spoločnú skladbu, na ktorej sme všetci traja, tak som povedal Petrovi Pannovi, aby spravil hudbu. Musím sa priznať, že som vôbec nemal tému a tým, že som bol v procese nahrávania nového albumu DECEMBROVÝ, ktorý má úplne iný charakter a vibe, poprosil som Alana, aby načrtol tému a skúsil nahrať slohu, na ktorú sa chytím ja a aj Šorty,“ približuje pozadie obľúbený slovenský raper Kali.

Zdroj fotiek v galérii: Archív Kali

Taktiež ale priznal, že v živote by mu nenapadlo, že do takej hudby napíše a nahrá takýto text. „Keď som to prvýkrát počul, začal som sa strašne smiať a svoj text som napísal za 20 minút. Druhý deň poslal Šorty svoju slohu a track Mám ťa rád je na svete,“ dopĺňa.

Hlavnou ideou bolo pobaviť ľudí, čo sa tomuto zoskupeniu aj podarilo. O klip sa postaral Juraj Eš so svojím tímom, čo atmosféru songu ešte viac umocnilo. K finálnemu „touchu“ pomohli aj naši chalani Oliver a Samo aka Sketch Bros, ktorí predviedli perfektné herecké výkony a dodali novinke úplne iný rozmer.

„Keďže turné začína už za pár dní, celá skladba, aj s klipom,  mala rýchly proces. V podstate, všetko trvalo asi 3 týždne, od výroby hudby, cez písanie a nahrávanie textov, až po výrobu klipu a jeho zverejnenie. O zvuk sa postaral Marek Šurin a ja sa už teším, keď táto skladba odznie na našom turné,“ dodal na záver Kali.

Kali, Peter Pann, Alan Murin i Šorty zavítali dnes ráno ku Sketch Bros, kde o novinke povedali viac a zároveň sme naživo aj odpremiérovali túto brutálnu novinku. Vypočuj si, čo všetko zaznelo on air!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Navyše, ak patríš ku Kaliho fanúšikom, máme pre teba skvelé správy. Od pondelka 19. februára až do piatku 23. februára súťažíme v rannej show Sketch Bros o lístky na jeden z jeho najbližších koncertov, ktoré v sebe zahŕňajú aj meet&greet.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach