Europa 2 - Maxximum muziky

Posledné hurá Jennifer Lopez je vraj tu

Energická Jennifer Lopez, ktorá svojou hudbou a nezabudnuteľnými koncertnými šou baví ľudí už neuveriteľné štyri dekády, údajne plánuje skončiť.

Pred pár dňami jej vyšiel nový album This Is Me … Now, ku ktorému chystá koncertné turné už toto leto. V pláne má 30 zastávok naprieč Spojenými štátmi a Kanadou. V posledných dňoch ju však zamestnáva práve promovanie albumu, s čím súvisí aj návšteva rôznych televíznych relácií. A práve v jednej z nich zazneli zo speváčkiných úst slová, ktoré rozprúdili debaty o konci kariéry, uvádza bangpremier.com.

Počas návštevy v známej americkej televíznej relácii Jimmyho Fallona počas rozhovoru povedala: „Ideme na to! Moje posledné hurá!“. A práve to „posledné hurá“ u mnohých vzbudilo otázky, či náhodou nejde o jej posledné koncertné turné alebo dokonca jej posledný album. Avšak, žiadne potvrdenie, či vyvrátenie tejto domnienky od speváčky zatiaľ nezaznelo.

V rozhovore sa k jej koncertom ďalej vyjadrila: „Vždy chcem, aby si ľudia pri odchode z môjho koncertu povedali: ‚To bola najlepšia šou, akú som kedy videl! To je to, čo chcem“.

Podľa jej slov je, spomedzi všetkých albumov, ktoré doteraz spravila, práve na tento najlepšie pripravená po všetkých stránkach, vrátane choreografie.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach