Europa 2 - Maxximum muziky

Český spevák a herec, ktorý sa objaví v druhej sérii seriálu Iveta, mal hrozivú dopravnú nehodu

Už čoskoro sa na televízne obrazovky vráti seriál Iveta, v ktorom ústrednú postavu hrá talentovaná Zea – vlastným menom Alžbeta Ferencová. V najnovšej a dlho očakávanej sérii sa objaví aj Marsell Bendig, ktorý je bratom bývalého SuperStaristu z roku 2009, Jana Bendiga.

A práve Marsell, ktorý bude v seriáli stvárňovať postavu Dada, Ivetinho kamaráta, mal pred pár dňami vážnu dopravnú nehodu. V aute však nebol sám, bola s ním aj jeho dobrá kamarátka a speváčka Lucie Bikárová i jeho manažér, ktorý podľa informácii šoféroval.

Podľa portálu bratislava.dnes24.sk sa vracali z koncertu zo Znojma, kde Marsellovmu staršiemu bratovi robili predskokanov. Hrozne vyzerajúca nehoda sa im stala po ceste domov na diaľnici. Auto bolo síce na šrot, no posádka, našťastie, vyviazla len s menšími zraneniami. manažér pre český portál blesk.cz povedal, že šoféroval on a bola to jeho chyba.

Údajne nezvládol riadenie, pretože snežilo, čo malo za následok to, že na vozovke dostal šmyk. Fotografie z neho zdieľal na svojom Instagrame aj Marsell, ktorý v príspevku napísal: „Keby pri nás nestál Boh a všetci svätí, asi by sme tu už neboli. Z tejto nočnej mory sa budeme prebúdzať ešte dlho. Vďakabohu, sme všetci v poriadku a vyviazli sme len s odreninami a narazenými chrbtami“.

Zároveň sa všetkým poďakoval za podporu a dal na známosť, že sú všetci účastníci dopravnej nehody doma a v poriadku. Taktiež všetkých vyzval, aby si dávali na seba pozor, pretože nikto nevie dňa, ani hodiny, kedy môže prísť koniec.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach