Europa 2 - Maxximum muziky

Vypočuj si nový emotívny song Dám si šancu od talentovanej Karmen Pál-Baláž

Slovenská speváčka Karmen Pál-Baláž, ktorá bola v roku 2018 finalistkou televíznej speváckej súťaže Česko Slovenská Superstar, predstavila novú pieseň s názvom Dám si šancu. Text k piesni napísal legendárny slovenský umelec Kamil Peteraj, hudbu zložil Martin Kavulič a producentom bol Adam Ilyas Kuruc.

Po vytvorení skladby sa všetci traja zhodli, že ich spolupráca má potenciál i do budúcnosti. Videoklip plný emócií, kontrastov a dynamiky vytvoril režisér Ondrej Kudyn spoločne s tímom Native Films.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Hudobné kvality tejto mladej speváčky vyzdvihol samotný Kamil Peteraj slovami: „Slovenská popová scéna je malá, no akonáhle sa na nej objaví akýsi talent, väčšinou stojí za to. Jeden taký sa vynoril a upozornil ma naň Martin Kavulič. Reč je o Karmen Pál-Baláž. Ja som si vzápätí položil otázku – ako by sa asi potrápila s mojím textom?“.

Nadšenie z talentovanej Karmen neskrýva ani spomínaný Martin Kavulič, ktorý sa rozhodol ju osloviť a na výber jej ponúkol viacero jeho piesní, z ktorých ju najviac zaujala práve táto novinka. Už po prvej demo nahrávke mu vraj bolo jasné, že sa s piesňou zžila a obaja sú identickí naladení.

Karmen k piesni prezradila: „Mám rada, keď skladby nie sú jednoznačne napísané, a tak si v nich každý nájde to svoje. Singel Dám si šancu má pre mňa obzvlášť dôležitú a krásnu myšlienku. V tejto piesni totiž prechádzam z bezfarebného, šedého sveta bez motivácie, síl i nálady do nového života plného nádeje a lásky.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach