Europa 2 - Maxximum muziky

Ďalšia známa speváčka sa rozvádza. Zdá sa, že už má aj sexi náhradu

Ellie Goulding pred pár dňami na svojom Instagrame informovala, že so svojím manželom Casperom Joplingom sú už nejaký čas od seba. manželmi boli 4,5 roka a zdá sa, že na stole je už aj rozvod. Speváčka sa s manželom spoznala v roku 2016 cez spoločného priateľa, píše portál people.com.

Dvojica má spolu aj dieťa, 2,5-ročného Arthura. Ellie o odlúčení informovala na svojom Instagrame prostredníctvom storky, kde napísala, že aj napriek tomu, že sú od seba, zostávajú blízkymi priateľmi a obaja sa podieľajú na výchove ich syna.

Aj napriek tomu, že dôvod rozchodu špecifikovaný nebol, možno je v tom niekto iný. Na internete sa objavili fotky, na ktorých si speváčka užíva dovolenku na Kostarike po boku sexi dlhovlasého surfera.

Dvojicu dokonca zachytili, ako sú v objatí a sexi svalovec dáva Ellie pusu na čelo. Dlhovlasým svalovcom má byť inštruktor surfu Armano Perez. Ellie nie je jeho prvou celebritnou klientkou, pred časom učil surfovať aj Shakiru, avšak intímnosti medzi nimi neprebehli. Teda, aspoň na verejnosti nie.

Zdroj foto: Profimedia.cz

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach