Europa 2 - Maxximum muziky

Bradley Cooper porozprával o úskaliach rodičovstva. Svoju dcérku začal skutočne ľúbiť až po 8 mesiacoch

O tom, že rodičovstvo môže byť náročné, a to najmä spočiatku, vie veľa ľudí. Nemusí byť náročné len pre matky, ktoré môžu trpieť popôrodnou depresiou, problémy môžu mať aj čerství oteckovia. A výnimkou nie sú ani celebrity. S rovnakou vecou bojoval aj známy herec Bradley Cooper, ktorý bol hosťom v podcaste Armchair Expert.

Práve v tomto rozhovore priznal, že keď sa mu narodila dcérka Lea, ktorú má s modelkou Irinou Shayk, nevedel pochopiť láske, ktorú jeho manželka prechovávala k novorodenej dcére. Pár mesiacov sa nevedel stotožniť s Irininými výrokmi, že by za svoju dcéru položila život bez mihnutia oka.

Nevie, či by bol bol nažive, ak by nebol otcom

Portál pagesix.com píše, že najťažších bolo pre neho prvých 8 mesiacov. „Ja vlastne ani neviem, či toto dieťa ľúbim,“ priznal myšlienky, ktoré mu vtedy vírili v hlave. Ďalej priblížil, že mať novorodeniatko bolo pre neho fascinujúce, mal rád, keď sa o ňu staral, ale keby niekto vošiel so zbraňou, dokázal by za ňu položiť život?, zamýšľal sa.

Odrazu sa však niečo stalo a celé zmýšľanie sa mu zmenilo. „Z ničoho nič som si uvedomil, že by som pre ňu zomrel, bez premýšľania,“ pokračoval ďalej. V podcaste tiež povedal, že nevie, či by bol ešte nažive, ak by nebol otcom.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach