Europa 2 - Maxximum muziky

Rihanna vystúpila na pompéznej indickej svadbe. Prilepšila si o niekoľko miliónov dolárov

36-ročná Rihanna vystúpila po neuveriteľných 8 rokoch. Jej exkluzívna show však nebola dostupná pre bežných smrteľníkov, vystúpila totižto na luxusnej indickej svadbe, na ktorej sa malo nachádzať približne 1 200 ľudí. Medzi hosťami boli údajne aj Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump a bollywoodska celebrita Shah Rukh Khan, uvádza portál billboard.com, ktorý sa odvoláva na agentúru AP. Vystúpenie sa konali pri príležitosti sobáša Ananta Ambaniho a Radhiky Merchant.

Rihanna za svoje vystúpenie na pred svadobnom večierku mala zarobiť poriadne peniaze. Podľa hindustantime.com mala za 40 minútový koncert, na ktorom odznelo 19 piesní, dostať približne 6,3 milióna dolárov. Informácie však nie sú oficiálne potvrdené. Peniaze však pre svadobčanov a ich rodiny nebol zrejme žiadny problém.

Ambani je totižto synom multimiliardára Mukesha Ambaniho, predsedu a výkonného riaditeľa spoločnosti Reliance Industries, a Nity Ambani, zakladateľky nadácie Reliance Foundation. Radhika je zase je dcérou Virena Merchanta, generálneho riaditeľa Encore Healthcare Pvt. Ltd. a podnikateľky Shaily Merchant, píše spomínaný portál billboard.com.

Dynastia Ambaniovcov je verejne známa pre luxusné svadby a Rihanna nie je prvou celebritou, ktorá pre rodinu vystúpila. Keď sa vydávala multimiliardárová dcéra Isha ešte v roku 2018, na jej predsvadobnej veselici vystúpila Beyoncé a na svadbe najstaršieho syna zase zaspieval frontman skupiny Coldplay a najali si aj the Chainsmokers.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach