Europa 2 - Maxximum muziky

Lasky z Pary: Vo väzení sme spievali „V hlave mám pocit masového vraha“

Do Bekimovho horúceho kresla si tento raz sadol Tomáš Šedivý aka Lasky zo skupiny Para. Chalani nezaháľali – hneď od začiatku to bol veľmi zaujímavý rozhovor, ktorý postupne naberal na obrátkach. Lasky najprv porozprával o najnovšom albume, ktorý nahrali po 6 rokoch. Dôvod za tým, prečo im to tak dlho trvalo, bol jednoduchý: Majú zamestnania a sú aj trochu leniví.

„Dať nás všetkých na jedno miesto, je problém. Len zísť sa na skúšku, je pre nás ťažké,“ povedal a doplnil, že nemajú zamestnanie popri hudbe, ale práve naopak. Hudbu robia popri zamestnaní.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Spevák má za sebou už tisíce koncertov, takže nie je vôbec prekvapivé, že trému nemá. Čo však zaujímavé je, že stres nemal ani pred svojim prvým vystúpením. Aj napriek tomu, priznal, že hanba sa občas stane.

„Raz na koncerte, keď už som bol taký veselý, som skočil do publika. Neuvedomil som si však, že v strede stáli najmä dievčence,“ povedal so smiechom a doplnil, že pri páde z 2-metrovej výšky priamo na zem si zlomil rebrá.

Aj náš Bekim si zaspomínal na jeden koncert Pary, ktorý sa konal počas vinobrania. „Mal som krvavé hánky,“ smial sa. Z čoho? To sa dozvieš v rozhovore – a nielen to!

  • Čo vidí z pódia
  • Kde sa mu lepšie nahráva – v Bratislave alebo v cudzom meste
  • Popíja sa popri nahrávaní skladieb
  • Ako sa mu koncertovalo vo väznici
  • Chodí skupina Para hrávať na firemky
  • Zmenil by na sebe niečo
  • Čomu sa venuje, keď nespieva
  • Čo mu najviac vadí na Slovákoch? A čo má na nich najradšej?
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Všetky epizódy nájdeš na podmaz.sk alebo vo svojej podcastovej aplikácii. Rozhovory však nemusíš len počúvať, môžeš ich aj sledovať. Videá priamo zo štúdia nájdeš na našom YouTube kanáli.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach