Europa 2 - Maxximum muziky

Plážový festival Heineken Balaton Sound v spolupráci s rádiom Europa 2 predstavujú Slovak Stage – Take Over

Heineken Balaton Sound v spolupráci s rádiom Europa 2 predstavujú Slovak Stage – Take Over. Už 5. júla budeš mať teda po prvý raz príležitosť zažiť jedinečnú show slovenských DJ-ov na jednom pódiu, ktoré nesie názov Take Over. Na tomto medzinárodnom poli tak zažiješ slovenskú djskú špičku ako Dj EKG, Milan Lieskovský, Ray Paeron a Michal Breeth.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Táto prvotina bude o to exkluzívnejšia, že bude spojená so súťažou o najlepší nováčikovský djský mix, ktorej víťaz dostane príležitosť predstaviť sa v otváracom sete tohto stagu! Viac podrobností o tejto súťaži, ktorá poskytne možnosť niektorému zo slovenských djov, ukázať svoje schopnosti na festivale Heineken Balaton Sound, bude zverejnených už čoskoro.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Festival už zverejnil prvé mená, ktoré sa predstavia

Jedno z najväčších podujatí pri jazere, ktoré sa koná pod holým nebom blízko slovenských hraníc, už medzi časom predstavilo aj množstvo zahraničných mien, ktoré sa tam počas nadchádzajúceho leta predstavia.

Sú medzi nimi napríklad James Hype, Purple Disco Machine, Paul Kalkbrenner, John Newman, Marshmello, Lost Frequencies, alebo Timmy Trumpet. Heineken Balaton Sound sa bude opäť konať od 3. do 6. júla 2024 v nádhernom prostredí pri jazere Balaton v Zamárdi v Maďarsku.

Prines so sebou aj ty kus Slovenska na toto medzinárodné podujatie, zober si klaksóny, trúby a zástavy a prídi podporiť svojich obľúbených djov! Zabezpeč si vstupenky na Heineken Balaton Sound 2024, kým sú lacnejšie, už teraz. Táto cena bude dostupná už len do  zajtra – 6. marca.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach