Europa 2 - Maxximum muziky

Mnohé by ho zabili! Neuveríš, čo mal na sebe ženích počas svadobného fotenia

Ženy, dámy, dievčatá. V prípade, že je váš partner fanúšik umelej inteligencie, dávajte pozor, pretože by sa vám mohlo stať niečo podobné, ako mladej neveste Cambree.

Jej milý Jacob Wright, ktorý je softvérovým inžinierom, sa stal hitom internetu po tom, ako si na svoje svadobné fotenie nasadil Apple Vision Pro. Fotografie na sociálnej sieti X zverejnil práve mladomanžel a je na nich vidieť, že zatiaľ čo si to on užíva, nevesta tak nadšená nebola.

Aj napriek tomu, že Cambree povedala, že na svojho manžela nahnevaná nie je, headset označila za mierne desivý, píše sa na portáli businessinsider-com.

Jacob priznal, že okuliare od Apple nosí všade so sebou a je nimi „posadnutý“. Jeho nevesta tajne dúfala, že aspoň počas svadobného dňa bude pokoj, no mýlila sa. „V jednu minútu som sa otočila a on ich mal na hlave,“ povedala. Zároveň priznala, že síce na obrázku vyzerá byť nahnevaná, nebolo to tak a skôr to brala s humorom. Okuliare Apple Vision Pro, ktoré sú na trhu len krátko, už boli zaznamenaný v rôznych neobvyklých situáciách, ako napríklad pri šoférovaní alebo vo fitku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach