Europa 2 - Maxximum muziky

Dráma v rodine Miley Cyrus: Najprv spával s dcérou, potom sa oženil s mamou

Posledné dni púta na seba rodina Cyrusovcov pozornosť jednou udalosťou za druhou. Najprv Miley Cyrus vyhrala svoje prvé ocenenie Grammy, po ktorom podala nezabudnuteľné vystúpenie, potom internet zaplavili správy o vzťahu Noah Cyrus s terajším manželom jej mamy. Najnovšie ich mama Tish v rozhovore povedala, že keby fajčila trávu skôr, bola by lepšou matkou.

Milostný trojuholník mamy a dcéry

V auguste minulého roka sa Tish zosobášila s hercom zo seriálu Prison Break – Útek z väzenia Dominicom Purcellom. Na krásnom obrade v Malibu, boli prítomné všetky jej deti až na dve z nich. Zatiaľ čo, Miley Cyrus bola svedkom, tak dcéra Noah na svadbe chýbala. Dôvod? Na svadbu nebola pozvaná.

Podľa Daily Mail sa mala dokonca ochranka postarať o to, aby sa dcéra na svadbe náhodou neobjavila. Divné? Ani nie. Noah Cyrus totižto pred rokmi mala niečo s o 30 rokov starším hercom. Konkrétne čo, nie je úplne jasné. Niektoré zdroje tvrdia, že išlo len o kamarátstvo s výhodami a ďalšie tvrdia, že Noah a Dominic tvorili pár.

Tento vzťah však skončil ešte dávno predtým, ako si s hercom začala jej matka. I napriek tomu to spôsobilo rozruch, nakoľko Tish nikdy nedala dcére priestor vyjadriť svoje pocity, uviedol zdroj pre Daily News.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Keby fajčí trávu skôr, je lepšou matkou

Tish Cyrus a dcéra Brandi koncom januára oznámili štart nového spoločného podcastu Sorry We´re Stoned. V jednej z posledných častí, kde bol hosťom americký raper Wiz Khalifa, sa Tish zdôverila, že trávu začala fajčiť až vo veku 46 rokov.

Tiež priznala, že jej to pomáha pri rozhodovaní. Čo ale mnohých šokovalo, bolo, keď ľutovala, že nezačala fajčiť skôr, ešte v období, keď boli deti malé. Vraj by bola lepšou matkou a školské úlohy by boli väčšia zábava.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach