Europa 2 - Maxximum muziky

Prasiatko Peppa má veľký problém

Rodičia! Vždy nájdu niečo, čo by z rozprávky mohlo ich deckám uškodiť. Teletubbies sú údajne frivolní a majú príliš vesmírnu auru, Šmolkovia chodia hore bez a majú iba jedno dievča, Tom a Jerry učia deti, ako si robiť navzájom prieky a teraz sa do problémov dostalo aj malé nevinné ružové prasiatko Peppa.

Peppa sa správa ako štvorročné dieťa, ktoré rodičia zle vychovali. Prasiatko často komentuje otcovo veľké brucho a to je pre rodičov veľký problém… Čo ak to ich deti chytia z telky tiež? Tvorcovia sa bránia,  že Peppa sa správa presne tak, ako sa správa väčšina štvorročných detí, teda že ak sú hlučné, snažia sa rozkazovať a nemajú žiadny filter, keď komentujú niečí vzhľad. Úbohé prasiatko!

Neviem ako si to mal ty, ale ja so sestrou sme vyrastali na jednej rozprávke denne a niekoľkých cez víkend. Čo si pamätám, Filmárika balila Filmuška do koberca, Pa a Pi boli z úplne inej planéty, to istá Majka z Gurunu, Vlk fajčil a Zajac mu robil zle, Kuko púlil oči a Raťafák chodil v plachte… A tu sme!

Peppu teda nech tu nikto neobviňuje, že kazí deti a rodičia nech si tie rozprávky pekne pozrú spolu s dieťaťom. Aj zlé prasiatko môže slúžiť ako výchovný prvok… Tu si pozri, ako sa prasiatko pekne hrá.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach