Europa 2 - Maxximum muziky

Slov bolo už dosť, odkazuje Jan Bendig a láka fanúšikov na novú hudbu

Novinka, o ktorej je reč, nesie názov BEJBYRIDE a už na prvé vypočutie si ťa získa svojim rytmom a nezameniteľným prejavom oboch interpretov. Tian Moon oslovil do spolupráce Jana Bendiga, jednu z najvýraznejších osobností českej hudobnej scény. Jan trefne vystihol atmosféru skladby a svojím charizmatickým a jedinečným štýlom podčiarkol charakter celej skladby. „Slov bolo už dosť! Teraz prišiel čas na novú hudbu!“, takto sa vyjadril na svojom Instagrame známy český interpret, Jan Bendig.

„Od prvého momentu, čo som túto skladbu počul, som cítil, že to je song, ktorý vystihuje moje momentálne pocity. Je to neskutočná pecka a teším sa, čo naň poviete vy, fanúšikovia. Je to totiž úplne niečo iné, ako čakáte,“ povedal Jan Bendig na margo novinky.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Keďže moji fanúšikovia mali možnosť odo mňa počuť v poslednej dobe len tracky, ktoré majú hlbší význam a depresívnejšiu atmosféru, rozhodol som sa, že moju tvorbu okorením niečím živším. Život je aj o zábave, o ambíciách a ženách, ktoré nemusia vždy reprezentovať len nešťastnú lásku. To všetko má BEJBYRIDE. Veľmi sa teším, že práve Jan Bendig prijal spoluprácu a stal sa súčasťou tejto skladby,“ hovorí Tian Moon.

Zdroj: Tlačová správa

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach