Europa 2 - Maxximum muziky

Uži si Dominiku Mirgovú na maxximum! Europa 2 ťa dostane na jej koncert a vybaví ti meet&greet

Chceš zažiť niečo brutálne, čo sa nepodarí len tak niekomu? Tak čítaj ďalej, pretože možno práve TY pôjdeš na jeden z koncertov Dominiky Mirgovej v rámci jej Wonderwoman tour.  A my ťa na jeden koncert vieme dostať na náš účet. Navyše ti vybavíme exkluzívny meet&greet. Ver nám, chceš byť pri tom, lebo to bude bomba!

Stačí len, ak nám dokážeš, že patríš k jej verným fanúšikom – prihlás sa cez WhatsApp na telefónnom čísle 0905 030 090 a doplň chýbajúci text jedného z Dominikiných hitov, ktorý si pre teba vyberú Becca a Šorty. O 5-krát dva lístky môžeš súťažiť od 18. marca do 22. marca v popoludňajšej šou u Beccy a Šortyho.

Koncerty si budeš môcť užiť v 3 mestách

Už v apríli prichádza dlhoočakávané tour slovenskej speváčky Dominiky Mirgovej s jej novým albumom Wonderwoman. Na tomto albume spolupracovala so známymi slovenskými a českými speváčkami ako sú Tina, Anita Soul, Monika Bagárova a mnoho ďalších.

Dominika navštívi už 5. apríla Trnavu, kde sa spolu so svojími hosťami a tanečníčkami predstaví v Ozzi, následne na to sa 12. apríla presunie do klubu MINISTRY of FUN do Banskej Bystrice a posledná zástavka sa bude konať 20. apríla  v Košiciach v GES club.

Môžeš sa tešiť na živú kapelu, tanečnú skupinu The Flavour of Kajla a okrem ženských hostiek z albumu aj na show známeho umelca a producenta Adissa. Lístky kúpiš na predpredaj.sk a priamo na stránke ministryoffun.sk.

Dominika Mirgová zavítala aj do štúdia Europy 2. Vypočuj si rozhovor, v ktorom sa dozvieš:

  • Prečo plakala pri odchode z Los Angeles?
  • Čo momentálne najčastejšie rieši?
  • Aký je rozdiel medzi slovenskými a americkými nahrávacími štúdiami?

Čo si priniesla Dominika Mirgová z Ameriky

Zdroj foto: Tlačová správa
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach