Europa 2 - Maxximum muziky

Bruno Mars údajne visí kasínu 50 miliónov dolárov

Slávny americký spevák Bruno Mars známy hitmi ako Uptown Funk alebo 24K Magic aktuálne rieši viaceré problémy: Dlží 50 miliónov dolárov v kasíne MGM Grand Casino a jeho 13-ročný vzťah sa rozpadá. Neznámy zdroj prezradil pre NewsNation, že Bruno Mars si počas svojich deviatich rokov, kedy pôsobil ako dvorný interpret v MGM Resorts, vytvoril dlh vo výške 50 miliónov dolárov.

Avšak, hovorca MGM Resorts toto tvrdenie pre TMZ vyvrátil so slovami: „Akékoľvek špekulácie v tomto smere sú falošné. Bruno u nás nemá žiadne dlhy. My sa tešíme z našej pretrvávajúcej spolupráce, ktorá našim hosťom prináša nezabudnuteľné zážitky“.

Z čoho tieto obvinenia pramenia a prečo im niektorí tak rýchlo uverili? Spevák sa totižto v jednej šou priznal k tomu, že predtým, než sa stal slávnym, hrával poker na zaplatenie nájomného v Los Angeles a práve tieto jeho tvrdenia pridali na uveriteľnosti klebiet.

Vzťah v koncoch?

Zdrojom špekulácií je v poslednom období aj Brunov vzťah s jeho dlhoročnou partnerkou Jessicou Caban. Vzťah tvoria už od roku 2011, ale čím ďalej, tým viac svoje životy žijú oddelene. V roku 2016 sa v rozhovore speváka pýtali, kedy požiada Jessicu o ruku, k čomu sa vtedy vyjadril: „Ona je moja najlepšia kamarátka, moja skala. Čo je na tom zlé? My sme takto šťastní“.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Daj si podcast, nech si kdekoľvek

Nechaj sa uniesť do sveta hudby, zábavy a inšpiratívnych príbehov!

Počúvať

Europa 2 na sociálnych sieťach